Direct contact? Bel: 0318 488502 | Mail: training@asphalia.nl

BHV cursus online in video-learning! Met persoonlijke instructeur.

BHV Video Learning
 

Marcel Peut

Marcel Peut, Instructeur industriële opleidingen.

Als je gaat zoeken naar een BHV cursus, wordt je altijd geconfronteerd met cursussen inclusief een praktijkdeel. Aan de ene kant logisch, omdat vaardigheden als reanimatie en stabiele zijligging niet doeltreffend aan te leren zijn via internet of uit een boek. Aan de andere kant schrijft de wetgeving niet voor dat je een praktische cursus moet volgen. De wetgeving stelt dat je als bedrijf de hulpverlening adequaat en doeltreffend moet organiseren en moet kunnen handelen als er iets gebeurd. Hoe je moet handelen leg je zelf vast in een BHV plan of staat in de arbocatalogus welke van toepassing is op jouw bedrijf.
 

Niet altijd praktijk nodig

Digitale leeromgeving
Ondanks het feit dat ik vind dat praktische handelingen het beste zoveel mogelijk moeten worden geoefend, zijn er ook bedrijven die kunnen volstaan met de kennis van de materie. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om alleen een theoretisch vorm van BHV te doen via onze video-leeromgeving.

 

Doe de cursus op jou tijd met persoonlijke begeleiding van mij!

BHV online theorie

De BHV cursus welke ik al jaren geef, heb ik op professionele wijze laten vastleggen op video. Ikzelf geef jou dus de cursus BHV via het internet. Het mooie is dat ik je op deze manier perfect kan laten zien hoe alles werkt en wat je kunt verwachten in de praktijk. Daarnaast kun je op je gemak en op je eigen tempo de cursus zo vaak doornemen als jij nodig hebt. Heb je tijdens de cursus vragen? Stel ze dan via de telefoon of de mail en ik ga jou persoonlijk helpen!

“Het mooie van de oplossing is dat ik je via video opnames kan tonen wat er precies gebeurd als je bijvoorbeeld met een verkeerd blusmiddel blus.
Iets wat in een praktijkcursus nooit kan”

 

Theorie certificaat

Certificaat-BHV-Asphalia-Training
De online BHV cursus bevat een theoretisch examen. Na het doorlopen van dit examen met een voldoende resultaat, ontvang je een BHV certificaat.

 

Direct starten en vandaag nog je certificaat!

Wanneer je hieronder de online BHV cursus bestelt en de betaling is afgerond krijg je direct toegang tot de cursus. Je kunt dus meteen starten! De gemiddelde doorloop tijd 2 – 4 uur. Het is dus heel goed mogelijk dat jij vandaag nog je BHV certificaat haalt!

BHV Blijft belangrijk

Samenvatting

  • Direct toegang tot de videotraining
  • Alle theorie online
  • Korte cursus tijd: 2 a 4 uur
  • Doe de cursus in je eigen tempo
  • Begeleiding door jouw persoonlijke instructeur
  • Direct je BHV Certificaat

Doe je mee?

BHV-Online Aanbieding
Met de online BHV cursus kan je nu direct starten en ook voor de kosten hoef je het niet te laten. De online cursus kost slechts €67,- ex BTW. Hierbij is alles inbegrepen.

 

BHV Toegang

Comments are closed.