Direct contact? Bel: 0318 488502 | Mail: training@asphalia.nl

BHV 2.0; de BHV cursus in een halve dag tegen scherpe prijs!

BHV in de Praktijk
Marcel PeutAfzender: Marcel Peut,gecertificeerd BHV instructeur
Datum: April 2014Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met BHV, bestond de BHV cursus uit 2 dagen. Twéé dagen lang werden alle onderwerpen over Brandveiligheid, EHBO, Communicatie en Ontruiming doorgenomen. In de cursussen die ik moest volgen werd ook alle tijd genomen voor voorstelrondes, pauzes en groepsgesprekken.

“Al die pauzes en onderbrekingen waren totaal niet efficiënt!”

Als ik terug kijk waren de cursusdagen verre van efficiënt en niet altijd even doeltreffend. Maar ik heb daarvoor nu een oplossing gevonden!

 

Doe de cursus op jou tijd met persoonlijke begeleiding van mij

persoonlijke begeleiding BHVEigenlijk heb je geen tijd om een cursus te volgen. Om ervoor te zorgen dat je de juiste en voldoende kennis in huis hebt over BHV om in geval van een calamiteit te kunnen handelen, heb ik op professionele wijze de BHV cursus laten vastleggen op video. Ikzelf geef jou dus de cursus BHV via het internet. Het mooie is dat ik je op deze manier perfect kan laten zien hoe alles werkt en wat je kunt verwachten in de praktijk. Daarnaast kun je op je gemak en op je eigen tempo de cursus zo vaak doornemen als jij nodig hebt. Heb je tijdens de cursus vragen? Stel ze dan via de telefoon of de mail en ik ga jou persoonlijk helpen!

“Het mooie van de oplossing is dat ik je via video opnames kan tonen wat er precies gebeurd als je bijvoorbeeld met een verkeerd blusmiddel blus.
Iets wat in een praktijkcursus nooit kan”

Praktijk in een halve dag

BHV in een halve dag
Omdat je alle informatie al hebt doorgenomen voor aanvang van de cursus, kunnen we de lesdag verkorten en heel leuk en interactief houden. We richten ons dan ook vooral op de praktische vaardigheden zoals reanimatie, blussen van branden en ontruimen.

Officieel examen en diploma

logos examenbureaus bhv
Na het volgen van het praktijkdeel in een halve dag op een van onze locaties in Nederland ontvang je een BHV pas om aan te tonen dat je weer officieel BHVer bent. Het is echter ook mogelijk om een examen te doen via Nikta, Nibhv of SafetyNext. Je moet dit alleen wel even van te voren doorgeven. Examinering via Nikta, NIBHV of SafetyNext is niet nodig om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen en kosten € 30,- extra.

Samenvatting

 

  • Direct toegang tot de videotraining
  • Praktijk in een halve dag
  • Doe de cursus in je eigen tempo
  • Begeleiding door jouw persoonlijke instructeur
  • Voorbereid op de officieell erkende examens
  • Snel je certificaat

 

Mijn aanbod

BHV cursus voor €167,-Aanbieding BHV met praktijk
Een BHV praktijksessie is niet duur. De normale kosten bedragen €198,- ex BTW, maar op dit moment kan jij de BHV praktijksessie volgen voor slechts € 167,- ex BTW. Om te bestellen hoef je alleen maar op onderstaande knop te klikken, na bestelling heb je direct toegang tot de cursus.
Voor vragen kan je bellen met: 0318 488502
plan-een-datum

Comments are closed.