Direct contact? Bel: 0318 488502 | Mail: training@asphalia.nl

BHV cursus op maat voor je hele bedrijf!

Het is inmiddels alweer 15 jaar geleden dat wij begonnen met EHBO en BHV producten en cursussen. In die tijd hebben we heel veel BHV cursussen gegeven en BHV organisaties geadviseerd. Er zijn 2 frustraties over BHV die telkens weer komen bovendrijven. No 1 BHV frustratie is dat je er niets aan zou hebben en de No2 BHV frustratie is dat het een heleboel geld kost! Beide punten hebben wij nu voor je opgelost door BHV op een zeer innovatieve en unieke wijze te benaderen! Waardoor je snel heel goedkoop klaar bent en ook nog eens een goed lopende BHV organisatie in handen hebt die kan handelen als het erop aankomt!


Waarom is BHV zo belangrijk?

BHV Blijft belangrijkSoms denk ik zelf ook wel eens, waar doen we het allemaal voor… Maar toen ik afgelopen week van een van onze cursisten een berichtje kreeg dat ze door de BHV opleiding van Asphalia een leven kon redden, werd ik me ineens weer bewust van het feit dat een goede BHV organisatie letterlijk van levensbelang kan zijn. BHV is in feite een soort verzekering; je zorgt dat je de zaken op orde hebt voor het geval er iets gebeurd. Heb je het niet op orde als er iets gebeurd; dan heb je ook direct een flink probleem!


BHV met Blusoeffening

Alleen een cursus is niet genoeg

Stel je eens voor dat je de BHV cursus hebt gevolgd. Je hebt dan geleerd hoe je met een brandblusser een beginnende brand blust. Weet jij heel zeker dat je op jouw werkplek de juiste blusmiddelen op de juiste plek hebt hangen? Wat heb je aan de cursus als je dit niet hebt geregeld?


Draag uit dat je het goed hebt geregeld!

BHV OntruimingskeurmerkNa het volgen van deze cursus met je eigen team en het invullen van de checklist samen met onze instructeur of BHV consultant weet je of je alles voor elkaar hebt om doeltreffend te kunnen handelen. En als je alles voor elkaar hebt, dan wil je dat natuurlijk ook uitdragen en vertellen! Als alles voor elkaar is, krijg je van ons een speciale deursticker en een certificaat zodat je aan iedereen kunt laten zien dat je de veiligheid gewaarborgd hebt. Deze sticker en certificaat noemen wij het ‘ontruimingskeurmerk’…


Dit is wat je krijgt:

 • Toegang tot de digitale video-leeromgeving voor BHV voor maximaal 16 cursisten
 • Een halve dag cursus door onze instructeur bij jou op lokatie, waarin veel aandacht is voor jouw eigen interne BHV organisatie en het doen van oefeningen (praktische vaardigheden) met de reanimatiepoppen of de brandblussers. Geheel naar wens en in overleg in te delen.
 • Een BHV organisatie check, zodat je daadwerkelijk voldoet aan de wettelijke verplichtingen
 • Een ontruimingskeurmerk in de vorm van een sticker en certificaat als je alles voor elkaar hebt!

Hoe gaan we precies te werk?

Onderaan deze pagina kun je je aanmelden, na de aanmelding nemen wij contact met je op voor het plannen van een datum en worden de inlog codes voor de online video-leeromgeving verstrekt.

Theo Gunsing Trelleborg VelpTheo Gunsing van Trelleborg Velp BV zegt over de cursus: De InCompany BHV-cursus van BHVcursus.EU was handig. Ze kon bij ons in het bedrijf plaatsvinden, en werd op onze wensen afgestemd. Onze BHV-ers hebben er veel van geleerd.


Wat is jouw investering voor dit totaalpakket?

aanbieding-bhv-corp
We werken met een all-in pakket met alles erop en eraan, dus geen verborgen kosten. Voor maximaal 16 deelnemers inclusief examen, certificaat, pasje, ontruimingskeurmerk en de cursus op jouw lokatie. Normaal kost het pakket € 1495,-, maar nu slechts € 750,-. Bij 16 deelnemers is dat dus € 46,88 per persoon.

Bestel NU –>
Deze aanbieding is tijdelijk dus wees er snel bij!

BHV-All-In

Veel gestelde vragen

 • Is de BHV cursus met keurmerk geschikt als herhaling van mijn BHV?
 • Ja, alle elementen van de BHV cursus zijn beschikbaar en daarnaast krijg je praktische tips en informatie en wordt de stof op de dag zelf verdiept. Het is dus zelfs een ideale oplossing om deze dag als je herhaling te volgen!

 • Is de BHV cursus met keurmerk geschikt als basis cursus BHV?
 • Zeker, alle basis BHV lesstof zit verwerkt in de online training. Tijdens de praktijksessies is er ruime gelegenheid om praktische ervaring op te doen onder begeleiding van ervaren docenten.

 • Voldoet de BHV2.0 cursus bedrijfsaanbieding aan de wettelijke eisen?
 • Ja, de BHV belevenis bevat zelfs meer dan dat wettelijk verplicht is.

 • Ontvang ik ook een certificaat en een pasje?
 • Jazeker, onze instructeurs tekenen tijdens de praktijksessies de verrichte handelingen af. Wanneer de instructeur jouw handelingen voldoende vindt ontvang je een BHV certificaat en optioneel ook een BHV pasje!

  Comments are closed.