Direct contact? Bel: 0318 488502 | Mail: training@asphalia.nl

Nieuw: Cursus BHV via videolearning!

20 december 2013

Kennis met betrekking tot BHV is voor iedereen belangrijk. Of je nu wel of geen BHV er bent, je wilt toch zelf ook weten hoe je het beste kunt vluchten en wat je beslist niet moet doen wanneer je een beginnende brand wilt blussen? Wij hebben nu een oplossing waarbij onze instructeur je door middel van video’s volledig wegwijs maakt op het gebied van beginnende brandjes, ontruiming en eerste hulp.

Om aan te sluiten op de behoefte van onze cursisten hebben wij de jarenlange ervaring van Marcel Peut beschikbaar gemaakt in de vorm van een video lessen. Deze video lessen worden vervolgens via het internet aangeboden. Niet nieuw zou je zeggen, er zijn meer partijen die een elearning variant aanbieden. Dat klopt, wij onderscheiden ons doordat wij alles op een professionele wijze hebben laten opnemen EN wij niet afhankelijk zijn van derden voor de inkoop van de digitale infrastructuur.

Wij hebben alle kennis in eigen huis! Dus wanneer er problemen of vragen zijn kunnen wij dat ook zelf heel snel en efficient oplossen.

Officieel examen

Na de cursus kun je op voor het officiele examen BHV van het Nibhv, SafetyNext of Nikta. Kwaliteit gegarandeerd dus!

 

About Peter Jantz

Peter Jantz heeft in 1998 Asphalia opgericht en is nu algemeen directeur en eigenaar van Asphalia Safety Group. Het moederbedrijf achter diverse Asphalia bedrijven; allemaal gespecialiseerd in specifieke veiligheidsoplossingen.

Reageer!

Je email adres wordt niet gepubliceerd!

*