Direct contact? Bel: 0318 488502 | Mail: training@asphalia.nl

BHV herhaling


studenten-instructeur

Bedrijfshulpverlening (BHV) Herhaling

Om effectief te kunnen blijven handelen is van cruciaal belang dat de BHV – handelingen geoefend worden. Dit wordt gedaan door middel van een sessie met een instructeur. Je kan zelf de lengte van een dergelijke sessie bepalen afhankelijk van de wensen en wetgeving in de branche waarin jij werkt. Een minimaal vereiste is 4 uur of wel een sessie van een halve dag. Tevens is er wel de mogelijkheid om een herhaling in één dag of soms zelf 2 dagen te doen. Je kan dus de herhaling zelf invullen naar gelang jou wensen.

 
Wij hebben echt gemerkt dat een BHV Herhalingscursus op zijn plaats was. We zijn er nu ook overtuigd dat onze medewerkers accuraat hulp kunnen bieden bij calamiteit. Klaas Hazeleger
 

Bij een calamiteit is het van cruciaal belang dat medewerkers of personen met en bhv diploma in de directe omgeving aanwezig zijn, adequaat hulp kunnen bieden. Vaak horen we dan ook: “Hoe moest dat ook al weer…”
Om dit te voorkomen doe je een herhalingssessie. Je kennis en vaardigheden up-to-date houden is essentieël om jou hulp te kunnen toepassen. Denk ook aan een verandering in procedures of regelgeving die wijzigt. Hiervan moet je uiteraard ook op de hoogte zijn. Ook is het uitvoeren van bepaalde handelingen goed om deze uit te voeren onder toezicht van een instructeur. Deze ziet er dan op toe dat alles op de juiste wijze word toegepast. Door deze training zal jou kennis getoetst worden en merken dat je handeling snelheid en accuraatheid op pijl blijven.


Specificaties:
BHV herhaling

materiaal
Materiaal naar keuze:
Boek en/of Online video-leeromgeving
locatie
Lokatie:
Praktijksessies geven we bij jou op het werk of in: Leeuwarden, Zwolle, Amsterdam, Rotterdam, Ede, Utecht, Eindhoven, Tilburg, 
vorm
Vorm:
Online video-leeromgeving (elearning) + Praktijksessie (zowel open inschrijving als incompany)
tijd
Talen:
Nederlands, Engels
taal
Tijdsduur:
Halve dag, of indien gewenst 1 dag
vooropleiding
Vooropleiding:
BHV certificaat; niet langer dan 3 maanden verlopen
diploma
Diploma:
Nikta, Asphalia of NIBHV
prijs
Prijs:
Vanaf 45,78 per persoon inclusief certificaat

 

Inhoud van de BHV herhalings cursus

Tijdens de cursus wordt er door middel van een praktijkexamen getoetst op alle belangrijke verrichtingen. De verrichtingen worden afgetekend door de instructeur als hij deze voldoende bevindt. De herhaling BHV is ideaal om in te gaan op specifieke BHV vraagstukken welke in jouw bedrijf actueel zijn. De theorie is hierbij ook te volgen via een video-leeromgeving.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Brand
  • Ontruiming
  • Levensreddend handelen
  • Communicatie
  • Onderwerpen in overleg

BHV certificaat

logosexamenbureausbhvDeelnemers die slagen voor de BHV cursus ontvangen een officieel erkend certificaat van Asphalia training volgens NIBHV-norm. Deze certificaten zijn 1 jaar geldig. Indien gewenst kunnen wij je ook voorzien van NIBHV of Nikta diploma’s, mits dit van te voren afgestemd is.


 

Planning BHV Herhaling (Halve dag)

Bekijk onze BHV Planning betreffende de herhaling cursus BHV in een halve dag. Voor andere vormen van een herhalingscursus, bijvoorbeeld de ‘1 daagse BHV Cursus’, dan raden we je aan contact op te nemen.
Met de knop hier onder krijg je het overzicht te zien!
Button-Planning

 


Meer informatie?

Je kan natuurlijk contact met ons opnemen, maar je kunt ook nog even een kijkje nemen op onze andere verschillende pagina’s die ook geschikt zijn als herhaling cursus…


    Vrijblijvend contact
Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!
Direct contact? Bel: 0318 488502, mail: training@asphalia.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Comments are closed.